Syväpuron hoitokoti tarjoaa ympärivuotista hoitoa ja huolenpitoa

Palveluihin kuuluu toimintakyvyn arviointia ja tukemista, apua omien asioiden hoitamiseen,erilaisten sairauksien hoitoa, lääkehoidon arviointia ja lääkehoidon toteutuksen tukemista, kuntoutussuunnitelman toteutusta ja arviointia, vertaistukea ja yhteisöllisyyttä

Viikko-ohjelma

Syväpuron hoitokodin viikko-ohjelma perustuu kuntouttavaan sekä terveyttä ja toimintakykyä edistävään lähtökohtaan. Oleellista kuitenkin on, että jokainen saa elää omanlaista arkeaan. Pyrimme luomaan päihteettömyyttä arvostavaa ilmapiiriä ja luomaan mielekästä tekemistä päiviin. Toisaalta asiakkaille annetaan mahdollisuus levätä ja pohtia omaa elämäntilannettaan.

Esimerkin viikko-ohjelmasta löydät täältä.

Syväpuron hoitokodin arvot

Arvosta päihteettömyyttä – Syväpuron hoitokoti on päihteetön paikka. Päihteiden käyttö hoitokodin alueella johtaa välittömästi alueelta poistamiseen.
Sinä päätät – Tulo Syväpuron hoitokotiin on täysin vapaaehtoista, samoin siellä oleminen. Jokainen asiakas saa vaikuttaa siihen millaiseksi arki muodostuu hoitokodissa.
Vaali terveyttä – Panostamme asiakkaiden terveyden edistämiseen ja hoitamiseen. Lääkäri käy hoitokodissa viikoittain ja asikkailla on mahdollisuus maksusitoumuksella käyttää Loviisan terveyskeskuksen palveluja esim. laboraatiopalvelut. Lääkehoito on tärkeä osa asiakkaiden terveyden hoitamista ja henkilökunta vastaa lääkkeiden antamisesta siakkaille sekä lääkkeiden vaikutusten ja sivuvaikutusten seurannasta.
Välitä toisista – hoitokoti toimii yhteisönä. Vertaistuki on tärkeä osa hoitoa.

Hoitovuorokauden hintaan kuuluvat:

  • neljä ateriaa
  • oma huone + liinavaatteet
  • pyykkihuolto
  • sairaanhoitajan palvelut
  • lääkehoidon toteutus
  • lääkärin palvelut